Ce zici de o cafea sau o bere rece la terasa, pe malul Begai sau in parcuri la Timisoara? Vara asta, pune-ti pofta-n cui!

Joi, 19 Mai 2016, ora 11:20
133 citiri
TIMISOARA. Vara si canicula se apropie si, odata cu ele, si vacantele, iar timisorenii vor incepe sa iasa mai des la terase. Inghesuiala va fi, insa, mai ales la cele din centru, din piete si de pe strazile pietonale, asta pentru ca primaria nu a primit in acest an solicitari de amplasare a teraselor in parcuri sau pe malul Begai.
Asadar, timisorenii care isi doresc sa bea un suc, o cafea sau o bere bucurandu-se si de racoarea copacilor din parcuri ori de vantul placut de pe Bega vor trebui sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.