Cei mai cautati spargatori de lux din Timisoara, PRINSI! Au dat lovituri la case de milionari, bijuterii, firme de curierat. Peste 100 de politisti, implicati in cea mai mare operatiune de capturare din vestul tarii. VIDEO!

Miercuri, 21 Iunie 2017, ora 08:20
216 citiri
TIMISOARA. Operatiune de amploare in aceasta dimineata, in care sunt implicati peste 100 de politisti! 38 de perchezitii in Timisoara si in alte localitati din Timis, alte 6 in Arad si una in Mehedinti se desfasoara in aceste momente.
Descinderile au loc la locuintele mai multor indivizi suspectati ca au dat in ultimul an cele mai importante spargeri la locuintele unor milionari, dar si la sedii de firme, case de schimb valutar si bijuterii in vestul tarii.
Ofiterii Politiei Judiciare din IPJ ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.