Cele mai interesante batalii electorale din Timis. Vezi lista completa a candidatilor pentru alegerile parlamentare din decembrie!

Sursa: Adevarul
Joi, 01 Noiembrie 2012, ora 00:07
1140 citiri
Daca numele "grele" care candideaza in Timis, cum ar fi Vasile Blaga sau Valeriu Tabara, pot fi siguri pe succes, exista colegii unde lupta pentru voturile alegatorilor se anunta a fi pe cat de interesanta, pe atat de stransa.

In Colegiul 1 din Timis, pentru Camera Deputatilor vor lupta doi oameni cunoscuti mai putin pentru activitatea lor politica.

Horia Cristian este medic chirurg de profesie si a fost, in trecut, in conducerea Spitalului Judetean si a Casei Judetene de Asigurari de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.