Centrul Timisoarei, un santier in care lucrarile au ajuns, in cel mai bun caz, la putin peste 50%. Ce spun cei din Primarie?

Joi, 14 August 2014, ora 00:40
599 citiri
Tweet De luni bune, centrul Timsioarei e un imens santier. Strazi inchise circulatiei rutiere, trotuare inlocuite cu punti de lemn, praf si noroi. Scopul e unul de admirat, ritmul lucrarilor lasa de dorit, cel putin din punctul de vedere al celor care locuiesc, lucreaza sau au drum in zona.

Lucrari de arhitectura, rutiere, instalatii electrice, alimentare apa, canalizare menajera, canalizare pluviala, termoficare si telecomunicatii. Toate acestea au transformat centrul Timisoarei intr-un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.