Chiuretajul "la cerere", in scadere doar in postul Pastelui. Medicii refuza sa faca operatia: "Avortul este considerat a fi ucidere!"

Sursa: Adevarul
Marti, 15 Martie 2016, ora 23:02
84 citiri
Romania este pe locurile fruntase in Uniunea Europeana atunci cand vine vorba de avorturile "la cerere". Foarte multe femei recurc la intreruperea sarcinii prin eliminarea fatului din cavitatea uterina inainte de termenul de gestatie, ceea ce inseamna practic moartea fatului.
"Romania este una din tarile din Uniunea Europeana care are legalizat avortul dupa 1990. Din pacare, dupa 26 de ani de la Revolutie suntem pe locuri fruntase in ceea ce priveste numarul de femei care recurg la avort la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.