Cine face curatenie in parcurile, locurile de joaca si zonele verzi din Timisoara? Nimeni! Contractele sunt expirate, cum se scuza Nicolae Robu?

Marti, 30 Septembrie 2014, ora 12:58
278 citiri
TIMISOARA. Locurile de joaca, zonele verzi si parcurile din Timisoara par a fi ale nimanui. Nu mai are cine sa le ingrijeasca, dupa ce contractele incheiate de primarie cu mai multe firme au expirat. Autoritatile locale ar vrea acum ca toate sa intre in grija societatii municipalitatii Horticultura.

Conducerea Horticultura refuza insa sa se ocupe de administrarea parcurilor, pentru ca tarifele sunt prea mici. Este vorba de tarifele stabilite in urma licitatiilor prin care s-au incheiat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.