Cioban spulberat de tren in Timis pe cand incerca sa-si salveze oile de pe calea ferata! 15 mioare au fost omorate. FOTO si VIDEO!

Luni, 30 Septembrie 2013, ora 03:13
462 citiri
Teribil accident de tren in Timis! Un cioban si-a pierdut viata incercand sa-si salveze turma din fata garniturii care se apropia. Barbatul a sarit sa mane oile care o luasera pe calea ferata si a fost izbit in plin de tren.

Tragedia s-a petrecut noaptea trecuta in apropiere de comuna timiseana Comlosu Mare. Automotorul care venea de la Gottlob, pe linia Timisoara Nord - Nerau, mai avea aproximativ 200 de metri pana in statie, cand mecanicul de tren a observat oile pe sine. Omul a pornit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.