Conducerea Universitatii "Eftimie Murgu" nu a inteles mesajul procurorilor anticoruptie! Profesorii executa silit universitatea!

Miercuri, 16 Mai 2018, ora 13:03
92 citiri
Profesorul Cristian Rudolf, in acelasi timp lider de sindicat, urmeaza sa fie dat afara astazi din universitatea resiteana printr-o hotarare a Senatului UEM, concedierea fiind considerata de acesta drept abuziva si o evidenta razbunare a conducerii pe care a contestat-o in repetate randuri!

Dupa mazilirea lui Sava Ianici, fostul decan al Facultatii de Inginerie, astazi e randul lui Cristian Rudolf sa fie executat de catre Senatul UEM. "Abuzul pe care il sufar eu acum este usor transferabil, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.