Confesiunile unui celebru cafegiu: "Cafeaua a fost interzisa in Romania de comunisti pentru ca aducea o contributie deosebita la desteptarea romanului"

Sursa: Adevarul
Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 16:22
55 citiri
Libraria "La Doua Bufnite", recent deschisa in Piata Unirii din Timisoara, dispune si de un spatiu de cafenea. Este singurul loc din oras unde se poate bea o cafea de la celebrul cafegiu al Bucurestiului, Gheorghe Florescu. Gheorghe Florescu este unul dintre cei mai priceputi cafegii din Romania. Mentorul sau a fost armeanul Avedis Carabelaian, fost furnizor al Casei Regale a Romaniei. In 2010, Florescu si-a deschis primul magazin de cafe gourmet din Bucuresti, unde se prepara cafeaua sub marca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.