Criza de TIR-isti in Romania. Firmele nu gasesc oameni pentru un job de 2.000 de euro lunar: "Soferul de azi e ca un bibelou. Trebuie sa umbli cu el cu grija"

Sursa: Adevarul
Luni, 21 Martie 2016, ora 16:55
237 citiri
Site-urile cu anunturi pentru locuri de munca sau ziarele locale sunt pline de oferte de munca pentru soferi de TIR, care au posibilitatea sa faca transport international, pe bani frumosi. Potrivit unui reprezentant al transportatorilor, salariul pentru un sofer care lucreaza in Comunitatea Europeana poate ajunge la 1.800 - 2.000 de euro lunar. Cu toate acestea, pe piata e criza de soferi de TIR. Un tranpsortator a explicat pentru "Adevarul" ca lipsa de soferi de TIR de pe piata este cauzata in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.