CSM Scolar, la ultimele teste inainte de startul oficial. "Daca vom avea finantarea promisa, vom termina in primele sase"

Sambata, 20 August 2016, ora 21:03
43 citiri
CSM Scolar Resita a incheiat saptamana cu un joc de verificare in Valea Domanului, in compania unui viitor adversar din campionatul Ligii a III-a. Mama Mia Becicherecu Mic s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat din penalty, in finalul primei reprize.

In asteptarea startului oficial, elevii lui Leontin Doana se pregatesc la baza sportiva din Valea Domanului, avand in fiecare saptamana jocuri de verificare. Ultimul amical, disputat astazi, a fost pierdut la limita, cu 0-1, oaspetii marcand prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.