Cui ii e frica de concurenta in Timisoara? Nicolae Robu acuza oamenii de afaceri ca sperie investitorii: Avertizez ferm grupurile de interese!

Vineri, 19 Septembrie 2014, ora 01:03
222 citiri
Primarul Timisoarei se simte amenintat de oamenii de afaceri din oras, adunati in "grupuri de interese care sperie investitorii". Robu sustine ca mai multi investitori au fost sfatuiti sa nu isi deschida afaceri in Timisoara si lanseaza un avertisment dur.

"Vreau sa lansez un avertisment ferm grupurilor de interese care actioneaza nelegitim in Timisoara, sa se opreasca din demersurile de descurajare a unor investitii in Timisoara. Am date concrete si la promixul semnal ca se mai intampla ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.