Culmea nesimtirii la doi pasi de primarie. O familie din Lugoj, a sfidat pe toata lumea si a sacrificat porcii in plina strada!

Marti, 19 Mai 2015, ora 17:39
62 citiri
Scene incredibile in mijlocul orasului, in apropiere de Primaria Lugoj. Trei porci au fost sacrificati, marti in plina strada, de o familie de rromi.

Mai mult, imediat ce i-au injunghiat, macelarii amatori s-au plimbat cu o butelie de aragaz in jurul animalelor taiate, dupa care s-au asezat nestingheriti la umbra de unde au privit cu mandrie toata isprava. Sacrificarea animalelor a inceput imediat dupa ora 10 a diminetii, cand drumul a fost blocat si umplut de fumul rezultat in urma parlirii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.