Cum a facut Romania din Bibliile primite de la americani hartie igienica: "Pe unele role gaseai fragmente de versete biblice"

Sursa: Adevarul
Sambata, 18 Aprilie 2015, ora 02:03
108 citiri
In ciuda politicii oficiale de pretinsa toleranta, la inceputul anilor '80, drepturile omului in Romania erau incalcate flagrant. Acest lucru a atras atentia membrilor Camerei Reprezentantilor din America, care, in mai 1984, s-a reunit intr-un Human Rights Caucus (Grup Parlamentar al Drepturilor Omului), si au redactat o scrisoare pentru Nicolae Ceausescu. Cei 190 de membri marcanti ai Camerei isi exprimau dezamagirea fata de felul in care Romania sfida prevederile de la Helsinki privind ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.