Cum a fost achitat un comisar spagar intr-un dosar al DNA: "In afara declaratiilor denuntatorului nu exista nicio alta proba"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 16 Noiembrie 2016, ora 16:32
70 citiri
Un comisar-sef de la Politia Timis, condamnat cu executare intr-un dosar in care a fost acuzat de luare de mita, a fost trimis in judecata intr-un al doilea dosar, in care a fost acuzat de luare de mita si trafic de influenta. In cel de-al doilea dosar comisarul-sef a fost, insa, declarat nevinovat. Motivarea sentintei intrata in posesia "Adevarul" arata ca politistul a fost achitat pentru ca DNA nu a produs probe impotriva sa. Fostul comisarul-sef din cadrul Politiei Timis, Armando Turai a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.