Cum arata bonul fiscal pentru un bacsis de 10 bani, cu TVA de 0,02 lei, emis de un magazin de carne: "Am crezut ca e o gluma. Aberatia functioneaza"

Sursa: Adevarul
Joi, 07 Mai 2015, ora 00:44
168 citiri
Noile reglementari privind impozitarea bacsisului au declansat o adevarata isterie in randul comerciantilor disperati sa intre in legalitate de frica ANAF. In Timisoara oamenii au stat la coada sa cumpere registrele de bani personali, obligatorii din 8 mai. Inclusiv contabilii cu experienta sunt bulversati de noile prevederi. Un specialist contabil a declarat pentru "Adevarul" ca a studiat trei zile legislatia pentru a-si putea consilia clientii. Chiar si asa, oamenii sunt in ceata din cauza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: bon fiscal bacsis impozitare bascis