Cum s-ar descurca spitalele din Timisoara in cazul unei catastrofe: "Avem resurse nebanuite atunci cand iesim din aceasta stare de lentoare"

Sursa: Adevarul
Luni, 02 Noiembrie 2015, ora 17:32
106 citiri
Marius Craina, managerul Spitalului Judetean din Timisoara, cea mai mare unitate medicala din zona de vest a tarii, a avut numeroase discutii cun colegii sai dar si pregatiri specifice pe tema situtiilor catastrofale.
"In acest moment, la Unitatea de Primire Urgente (UPU) avem 24 de paturi. In caz de nevoie, numarul s-a putea dubla, acest lucru insemnand ca pot fi tratati in regim de urgenta 50 de pacienti. Daca se intampla insa un dezastru, personalul obisnuit al spitalului nu poate face face. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.