Cum sa lamuresti 123 de proprietari, ce stau sub acelasi acoperis in Timisoara, ca trebuie sa-si renoveze fatada? Ce se intampla in Piata Operei

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 14:20
113 citiri
TIMISOARA. Timisoara nu se poate prezenta orisicum in fata Europei cand va fi capitala culturala, iar centrul orasului trebuie sa arate impecabil, spun nu doar reprezentantii primariei, ci si simplii timisoreni.
Piata Victoriei, care va gazdui o multime de evenimente, atat in perioada premergatoare anului 2021, cat mai ales in acel an, va cunoaste realmente o schimbare la fata.
Cladirile istorice din Piata Victoriei vor fi renovate, la fel si o parte din cele din Fabric sau Iosefin. Cel putin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.