Cum sa stergi rapid 10 ani de pe chip? Liftingul facial, cea mai complexa si la indemana metoda de a scapa de urmele timpului!

Sambata, 28 Mai 2016, ora 21:20
98 citiri
TIMISOARA. Trecerea anilor isi pune amprenta asupra fiecarei persoane, iar prima parte afectata de inaintarea in varsta este fata. Cu timpul, se pierde tesutul adipos acumulat, iar fata incepe sa aiba un aspect obosit si slabit. In plus, intemperiile la care ne expunem, afectiunile dermatologice si fumatul lasa urme adanci in expresia fiecarei persoane.
Insa, pentru cei care vor sa isi stearga 10 ani de pe chip, cea mai buna solutie este liftingul facial, procedura folosita inca din anii 1900. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.