Cum scoate bani din sex mafia din Sanatate. Sateanca de 80 de ani, tratata fictiv de probleme sexuale, pentru a se deconta bani de la stat: "Cu mine-si fac ei treaba?"

Sursa: Adevarul
Duminica, 21 Februarie 2016, ora 17:19
169 citiri
Procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului General au trimis in judecata, la sfarsitul anului trecut, un dosar complex care vizeaza fraudarea bugetului Sanatatii, cu sprijin din interior. Prin rechizitoriul de peste 2.000 de pagini au fost trimise in judecata patru persoane, printre care fostul sef al CJAS Timis, Cristian Careba si Eugenia Nicoara, patroana si administrator a clinicii Selfmed. Potrivit procurorilor, clinica Dianei Nicoara a facut deconturi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.