Cum vor fi ajutati blocatarii din Timisoara sa acceseze uriasele fonduri de la UE pentru izolarea termica a locuintelor?

Joi, 19 Aprilie 2018, ora 10:07
44 citiri
Blocatarii din Timisoara sunt invitati vineri, 20 aprilie, de la orele 16.00, pe strada Barbu Iscovescu nr. 2, unde Federatia Asociatiilor de Proprietari Timisoara - FAPT - va organiza o dezbatere pe tema accesarii uriaselor fonduri de la Uniunea Europeana, pentru izolarea termica blocurilor.

Evenimentul este organizat in colaborare cu europarlamentarul PPU-sl Timis, Maria Grapini. Ea a decis sa vina in sprijinul locuitorilor Timisoarei pe o tema de maxima actualitate: accesarea fondurilor UE ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.