Cum vrea primarul Timisoarei sa controleze, cu patru cadre universitare si... Catalin Iapa, proiectul "Timisoara, Capitala Culturala Europeana 2021"

Miercuri, 07 Martie 2018, ora 22:40
49 citiri
Primarul Timisoarei pare sa nu inteleaga ca nu are nici un drept de control asupra activitatii Asociatie Timisoara Capitala Culturala Europeana. Cu toate acestea, din dorinta de a dicta iar apoi de a-si asuma realizarile altora, la dispozitia s-a Primaria Timisoara a constituit propria sa comisie de etica privind proiectul Timisoara 2021. Primarul spune ca deoarece este "ordonator de credite al principalului finantator al proiectului Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021, atat inainte de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.