Dam bani la firme sa faca promovare pentru Timisoara Capitala Culturala, dar nu apelam la studentii si profesorii Universitatii de Vest Timisoara, care o asigurau gratis

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 12:53
207 citiri
Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea a anuntat, in termeni eleganti, ca universitatea, desi membra a Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana in 2021, nu a fost consultata in privinta logo-ului de pe materialele promotionale. Aceasta, desi Universitatea de Vest are si resursele umane cele mai potrivite pentru a pune umarul la succesul campaniei orasului. Gratuit. Aceasta in vreme ce unei firme private i s-au dat 11.000 de euro sa gandeasca niste desene.
Recent, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.