De 9 ani, Smithfield sprijina traditiile si obiceiurile locale din judetele Timis si Arad in cadrul programului "Fii unul dintre noi"

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 16:51
137 citiri
Smithfield Romania continua si anul acesta sa sprijine traditiile si obiceiurile locale prin intermediul programului sau de responsabilitate sociala "Fii unul dintre noi", care a fost lansat in anul 2009.
"Fii unul dintre noi" este un program prin care se sustine pe termen lung promovarea culturii si a bogatelor traditii locale prin evenimente traditionale care au loc periodic in comunitatile in care compania isi desfasoara activitatea. In cadrul acestuia, pana in prezent, au fost sprijinite ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.