De ce au fugit romanii in minivacanta de Ziua Nationala in Austria: "Nu inseamna ca nu imi iubesc tara, ci ca ma simt foarte bine intr-o tara civilizata"

Sursa: Adevarul
Luni, 04 Decembrie 2017, ora 09:22
56 citiri
Mii de romani au "evadat" in minivacanta de Ziua Nationala din Romania, multi dintre acestia alegand Austria. Intr-un mesaj dedicat Zilei Nationale si postat pe pagina sa de Facebook, o romanca din Timisoara a explicat de ce aleg romanii sa isi petreaca Ziua Nationala in Austria. Avocat si cadru universitar la Facultatea de Drept din Timisoara, Lavinia Tec, a postat pe pagina sa de Facebook, cu ocazia Zilei Nationale, un mesaj in care arata de ce isi petrece minivacanta de 1 Decembrie in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.