De joi, fumatul in spatiile publice inchise nu va mai fi permis. Cine va amenda persoanele fizice care vor fuma in spatiile publice inchise si firmele care vor permite acest lucru?

Vineri, 11 Martie 2016, ora 15:54
109 citiri
Legea care interzice complet fumatul in spatiile publice inchise urmeaza sa intre in vigoare joi, ziua din care, practic, fumatul in spatiile publice inchise, inclusiv in baruri, discoteci si restaurante, precum si in spatiile inchise de la locul de munca si in locurile de joaca pentru copii, nu va mai fi permis.

De asemenea, de saptamana viitoare, fumatul va fi interzis complet in unitatile de invatamant si in cele destinate protectiei si asistentei copilului, nu doar in unitatile sanitare si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.