Decesele suspecte si actiunile DIICOT au generat actiuni in masa. Elevii au declansat lupta impotriva consumului de droguri!

Sambata, 13 Iunie 2015, ora 11:05
38 citiri
Drogurile consumate in scoala, victimele pe care consumul le-a facut la Resita si ampla ancheta a organelor de cercetare penala i-au determinat pe elevii caraseni sa ia atitudine.

Consiliul Judetean al Elevilor, care este o structura cu rol consultativ pe langa Inspectoratul Scolar Judetean, a demarat o ampla campanie, "Consumam cultura, nu droguri!", care a inceput simultan in toate cele 8 orase din Caras-Severin. Startul s-a dat aseara, la ora 20.00 fix! Initiativa lor a plecat de la faptul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.