Decizia procurorilor DNA in privinta celor doi politisti si a unuia dintre cei mai bogati romi din Lugoj, dupa audierile de la Timisoara! FOTO si VIDEO!

Luni, 01 Februarie 2016, ora 23:59
140 citiri
TIMISOARA. Dupa mai multe ore de audieri, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Timisoara au decis! Seful Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Timis, cms sef Dumitru Pavel, si fostul sef al IPJ Timis, cms sef Sorin Muntean, au fost retinuti pentru 24 de ore si isi petrec noaptea in Arestul Politiei.
Sorin Muntean, acuzat de luare de mita si instigare la dare de mita, a refuzat sa faca vreo declaratie la iesirea din sediul DNA Timisoara. Dumitru Pavel, acuzat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.