Delir in sala de judecata! Declaratii halucinante si amenintari de suicid in procesul avocatului Drugarin cu procurorul Bucurica!

Joi, 24 Martie 2016, ora 09:08
133 citiri
Conflictul deschis dintre avocatul oravitean Teofil Drugarin si procurorul George Bucurica, omul care a reinstaurat pe cat posibil un climat de normalitate in oras, a ajuns sa depaseasca orice imaginatie!

Avocatul acuzat de hartuirea procurorului care a avut un rol determinant in trimiterea in puscarie a fiului celui dintai si in destructurarea grupariulor infractionale din zona Oravita a fost adus cu Politia in sala de judecata a Curtii de Apel Timisoara. Teofil Drugarin nu s-a prezentat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.