Denunturile pe mica coruptie au scazut masiv in Timis: "De la doua-trei denunturi pe saptamana s-a ajuns la trei-patru luni fara niciun denunt"

Sursa: Adevarul
Vineri, 30 Iunie 2017, ora 13:01
64 citiri
Numarul denunturilor depuse la Parchetul Tribunalului Timis pentru infractiuni de coruptie a scazut foarte mult in ultima perioada. Intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul", prim-procurorul PT Timis, Mihaela Pop, a declarat ca in urma cu cativa ani se depuneau doua-trei denunturi pe saptamana. Acum trec trei patru luni fara sa fie depus niciun denunt care sa vizeze infractiuni de mica coruptie. Instalata in functie la inceputul anului, ca urmare a castigarii concursului, Mihaela Pop este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.