Dezvaluiri incendiare ale primarului Francisc Boldea: "Mai bine sa scrie presa de rau despre tine decat sa nu scrie deloc"

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 21:25
91 citiri
Primarul Francisc Boldea a facut cateva dezvaluiri incendiare, in cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc vineri, 1 aprilie, la sediul Primariei Lugoj.

Edilul sef a prezentat in fata jurnalistilor, cateva aspecte legate de dedesubturile din cele doua mandate de primar in fruntea Lugojului.

Stiu ca minciuna face casa buna cu politica, dar eu am o vorba: "mai bine sa scrie presa de rau despre tine decat sa nu scrie deloc. Acesta este motivul pentru care m-am hotarat sa dezvalui o parte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.