Dilemele unui traducator de documente medicale: "Dincolo de hartia pe care o primesc, se afla un om bolnav, suferind, cu un diagnostic uneori final"

Sursa: Adevarul
Sambata, 10 Martie 2018, ora 12:16
56 citiri
Timea Laslavic a tradus in si din maghiara mii si mii de pagini din domeniul medical pentru cei dezamagiti de sistemul medical din Romania, care aleg sa se trateze in Ungaria. Timisoreanca Timea Laslavic este traducator autorizat din si in limba maghiara, specializata in primul rand pe traduceri medicale. Fie ca doresc sa apeleze la servicii de sanatate in Ungaria sau au urmat deja un tratament acolo, romanii apeleaza la Timea Laslavic pentru a le traduce documentele necesare. Nu este simplu sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.