Director din finante-banci, satul de lacomia politicienilor: "Mai, berbecilor cu blana de lup! Noi nu suntem supusii vostri! Noi va platim, jeguri umane! Opriti-va din furat, parazitilor!"

Marti, 23 Ianuarie 2018, ora 09:00
100 citiri
Tot mai multe voci, reprezentative pentru diverse domenii de activitate, incep sa se faca auzite in semn de revolta fata de clasa politica din Romania. Aseara a rabufnit si un director carasean din finante-banci!

Daca zilele trecute un medic din Resita, dr. Paul Purea, clama ca avem in fruntea tarii "o clasa politica iresponsabila, mare parte analfabeta, ipocrita, corupta, pusa pe jaf!", un atac la fel de dur la adresa celor care ne conduc lanseaza si un reprezentant al mediului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.