Discutia sfasietoare dintre sotii Bodnariu si fetele cu care nu au mai vorbit de cand au fost luate. Naomi: "Mi-e asa de dor de voi ca plang in fiecare seara"

Sursa: Adevarul
Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 21:33
119 citiri
Sotii Bodnariu au ramas fara patru din cei cinci copii ai familiei in data de 16 noiembrie, iar in 17 noiembrie a fost luat din familie si bebelusul de trei luni. De atunci, Marius si Ruth Bodnariu au putut sa ii vada doar pe baietii cei mici (doua ore pe saptamana) si pe bebelus (patru ore pe saptamana). Pe fetele cele mari Naomi (7 ani) si Eliana (5 ani), cei doi soti nu au avut voie sa le vada timp de doua luni. Potrivit sotilor Bodnariu, Serviciul de Protectie a Copilului din Norvegia nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.