Disperare la Timisoara si Arad. Adelina Stangaciu si Laura Bogdanescu, cele doua tinere scoase din apele lacului Ghioroc, au murit dupa ce au fost resuscitate zeci de minute

Luni, 21 Mai 2018, ora 10:07
220 citiri
Adelina Stangaciu si Laura Bogdanescu, cele doua tinere care duminica seara au cazut cu masina in Lacul Ghioroc au murit la Spitalul Judetean din Arad, in pofida eforturilor medicilor, care au incercat sa le resusciteze timp de doua ore si jumatate.

Tinerele aveau 24 si 26 de ani, iar medicii au facut manevre de resuscitare atat la fata locului, dupa ce le-au scos din apa, cat si la Spitalul Judetean Arad, fiind declarat decesul dupa aproximativ doua ore si jumatate.

Incidentul a fost anuntat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.