Doar 2 hoti din tramvaie, prinsi la Timisoara de Politia Locala in 3 luni! Nicolae Robu catre timisoreni: Fiti precauti! Legea e de partea infractorilor. Nu putem pune cate un politist in fiecare statie!

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 14:20
66 citiri
TIMISOARA. Subiectul fierbinte al hotilor care isi fac de cap in mijloacele de transport din Timisoara a fost comentat de primarul Nicolae Robu. Edilul a explicat ca raufacatorii nu pot fi starpiti din tramvaie sau autobuze intrucat legile ii protejeaza. Acestia actioneaza, dar nu ajung dupa gratii.
"Numai cineva cu mintea in nu stiu ce orbite nu a stiut ca se fura in tramvaie. Ce poate sa faca o politie decat sa ii prinda pe acesti hoti nemernici si sa ii amendeze. Este o lupta care se duce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.