Document oficial. "Guccifer", hackerul care a spart emailul sefului SRI, a facut publice "informatii care pot periclita in mod grav siguranta nationala"

Sursa: Adevarul
Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 14:32
80 citiri
Aradeanul Marcel Lazar Lehel a ajuns celebru dupa ce a fost arestat pentru ca a spart conturile de email ale unor vedete, ale europarlamentarului Corina Cretu si al sefului SRI George Maior, actionand sub pseudonimele "Micul Fum" si "Guccifer". Condamnat la trei ani cu suspendare in dosarul in care a spart conturile unor vedete TV, hackerul nu s-a linistit si a spart si conturile de email ale sefului SRI George Maior si al europarlamentarului Corina Cretu. Astfel, in vara anului trecut, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.