Doi scriitori din Timisoara s-au trezit subiecte la Bacalaureatul din Republica Moldova: "E un fel de canonizare in timp ce esti in viata"

Sursa: Adevarul
Duminica, 10 Iunie 2018, ora 13:11
90 citiri
Operele scriitorilor Robert Serban si Radu Pavel Gheo au fost subiecte pentru cei care sustin, zilele acestea, Bacalaureatul in Republica Moldova. Robert Serban si Radu Pavel Gheo, doi scriitori din Timisoara, au aflat cu surprindere ca operele lor au fost subiecte la examenul de Bacalaureat in Republica Moldova. La sfarsitul saptamanii, absolventii liceelor de profil umanist, au avut de rezolvat la testul de limba romana doua subiecte ce tin de scriitori romani contemporani. Subiectul I era ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.