Dosar penal pentru un tanar care a facut ravagii pe Podul de Fier. A vrut sa vada daca muscatele plutesc precum nuferii.

Marti, 13 August 2013, ora 00:58
191 citiri
Un tanar din Bistrita Nasaud s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, dupa ce a aruncat mai multe jardiniere cu flori in raul Timis.

Incidentul s-a petrecut pe Podul de Fier, toate florile de pe marginea podului fiind aruncate in apa. Politistii, alertati de catre mai multi lugojeni, au reusit sa il identifice pe tanar, astfel ca l-au audiat mai multe ore. Barbatul aflat sub influenta alcoolului se intorcea de la spectacolul din centrul orasului, cand sustine el, ca s-a gandit sa isi verse ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.