Drujbele primariei rasuna din nou amenintator. "In Timisoara, de ani buni, se practica un sport periculos: mutilarea arborilor"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Martie 2018, ora 17:56
47 citiri
In pragul primaverii, drujbarii de la primarie, iesiti din amorteala, au iesit din nou la distrus natura. Metoda preferata este ciuntirea pana la radacini. Asa cum se intampla in fiecare inceput de primavara, drujbarii, muncitorii care lucreaza la societatile care au contracte cu Primaria, ies la vanatoarea de copaci. Din experienta anilor trecuti, toaletarea copacilor inseamna pentru ei ciuntirea lor. Strategia preferata este sa lase in urma doar cioturile, spre disperarea locuitorilor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.