(E) Laurentiu Bora da restart Resitei! "Ii las pe altii sa promita ca vor face din Resita un fel de Monte Carlo, orasul are nevoie de administratie eficienta!"

Joi, 19 Mai 2016, ora 09:04
79 citiri
Municipiul Resita are nevoie de foarte multe lucruri pentru a nu mai fi catalogat drept unul din polii saraciei in Romania, dar in primul rand are nevoie de o conducere administrativa onesta, care sa nu mai puna interesele proprii si ale partidelor inaintea intereselor cetateanului. Liberalii si social-democratii au trimis in fotoliul de primar al Resitei, in ultimii 12 ani, personaje care ulterior au ajuns in spatele gratiilor. Pentru fapte de coruptie! Coruptie care se vede astazi in tot ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.