Echipa filmului "De ce eu?" se intalneste cu publicul din Timisoara: "Un demers de incurajare a luptei impotriva ilegalitatii si abuzurilor din sistem"

Sursa: Adevarul
Luni, 02 Martie 2015, ora 14:35
63 citiri
Thriller-ul politic este inspirat de cazul real al procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis in 2002, la doar 29 de ani, in contextul anchetei asupra procurorului Alexandru Lele din Oradea si a presiunilor exercitate asupra sa. "In urma cu 13 ani, pe data de 26 februarie 2002, un procuror pe numele lui Ovidius Paun i-a dat spre studiu procurorului Cristian Panait asa-numitul dosar Lele, in care se faceau cercetari. Ma bucur ca filmul este lansat cumva respectand cronologia unor intamplari ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.