Echipa "Ghinionistul" revine in Caras-Severin! Cine-s norocosii care se vor intalni cu actorii din cel mai asteptat film romanesc al anului?

Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 09:00
40 citiri
Carasenii se pot considera norocosi sa vada "Ghinionistul" cu echipa de filmare in sala. Din nou! De aceasta data, in alte doua orase. Cei care au creat poate cel mai important eveniment din acest an in Caras-Severin, in frunte cu regizorul Iura Luncasu, revin in judet pentru o noua intalnire cu publicul.

In 24 noiembrie, resitenii s-au bucurat de premiera de gala a filmului pe care Iura Luncasu l-a creat in Caras-Severin. "Ghinionistul" i-a adus in judet pe Gheorghe Visu, Radu Gabriel, Codin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.