Efectul protestelor organizate de romani din toata lumea pentru cazul Bodnariu. Ministrul Copilului din Norvegia: "Luam in serios criticile aduse"

Sursa: Adevarul
Joi, 21 Aprilie 2016, ora 10:53
68 citiri
"Luam in serios criticile aduse Protectiei Copilului", a scris pe contul sau de Facebook Solveig Horne, Ministrul Copilului Egalitatii si Incluziunii Sociale, care a anuntat ca se va face o analiza a mai multor cazuri individuale in care a actionat Barnevernet. Potrivit ministrului, Autoritatea Nationala de Sanatate a primit misiunea de analizare a mai multor cazuri in care a intervenit Barnevernet. Solveig Horne a mai spus ca analiza Autoritatii Nationale de Sanatate va cuprinde cazuri de pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.