Elevii au devenit cobaii unui sistem educational mereu in schimbare! Prof. Nicoleta Marcu: "Instabilitatea aceasta nu a facut bine si se vede!"

Duminica, 22 Aprilie 2018, ora 09:00
61 citiri
Directorul Casei Corpului Didactic Caras-Severin, prof. Nicoleta Marcu, a vorbit intr-un interviu acordat Express de Banat despre metodele de evaluare si despre examenele nationale, cum sunt acestea percepute si, mai ales, cum ii afecteaza aceste evaluari pe elevi.

"Latura practica nu este suficient valorificata, nu este accentuata asa cum ar trebui in scoala, foarte mult ne limitam in a transmite informatia, si nu a forma deprinderi, competente, comportament si atitudini", explica prof. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.