Emotii mari la admitere la Medicina, in Timisoara! Cati tineri vor sa devina medici si care sunt sansele lor sa prinda un loc bugetat?

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 11:22
339 citiri
TIMISOARA. Emotii mari pentru cei care vor sa devina medici. Acestia sustin astazi excamenul de admitere la Universitatea de Medicina din Timisoara. Tinerii intra in salile de examen pana la ora 9. 45, iar la ora 10.00 primesc subiectele de examen. Toti cei care sustin proba de examen isi vor afla rezultatele tot astazi.
Nu doar candidatii care sustin examenul trec prin emotii, ci si familiile lor. Parintii si prietenii s-au adunat sa-i astepte cu sufletul la gura sa iesa din examen si sa le ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.