Epidemie de rujeola in Romania. Trei bebelusi au murit in 2016: "O sa platim pentru ca femeia moderna a fost atrasa de curentul anti-vaccin"

Sursa: Adevarul
Joi, 22 Septembrie 2016, ora 11:42
42 citiri
Cele mai multe cazuri de rujeola au fost inregistrate la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri). Urmeaza Mures (145 cazuri), Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) si judetul Timis (71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an). Conform Ministerului Sanatatii, Romania este afectata de o veritabila epidemie de rujeola. In primele opt luni s-au inregistrat 675 de cazuri in 23 de judete. Doi copii cu varste sub un an au murit. Pentru un al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.