Eveniment devenit traditie pentru copiii si parintii de la Montessori Haus din Timisoara: Turul lampioanelor de Sfantul Martin

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 17:21
70 citiri
Sankt Martin este o sarbatorire a altruismului si modestiei, valori asociate cu Sfantul Martin. Legenda spune ca, fiind soldat roman, acesta si-a rupt mantia in jumatate cu sabia pentru a ajuta un sarman pe care l-a intalnit inghetat de frig.
Pregatirile au inceput in seri tematice de creatie, cand copiii si parintii si-au dat frau liber imaginatiei si au construit impreuna lampioane.
In ziua mult asteptata, 11 noiembrie, Gradinita si Scoala Montessori Haus din Timisoara a pornit intr-un mars ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.