Excelenta in cercetare, dezvoltare si inovare, in cadrul celei de-a XXVII-a editii a Zilelor Academice Aradene organizate de Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad

Luni, 22 Mai 2017, ora 14:57
72 citiri
Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad a organizat, in perioada 18-21 mai 2017, in parteneriat cu CJA, Primaria Arad si Arhiepiscopia Aradului, cea de-a XXVII-a editie a Zilelor Academice Aradene, moment de bilant academic si cercetare stiintifica.
Manifestarile au debutat cu un Te Deum sustinut de InaltPreasfintia Sa Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, la monumentul marelui corifeu al Unirii, Vasile Goldis, patronul spiritual al Universitatii care ii poarta numele.
Prof. univ. dr. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.