EXCLUSIV. Avem cifrele sondajului PNL! Dezastru pentru PSD si parlamentarii de Caras-Severin, surprize mari la Consiliul Judetean!

Sambata, 15 Septembrie 2018, ora 23:59
77 citiri
Intr-un judet rosu la alegerile parlamentare din 2016, PSD s-a prabusit pur si simplu in numai doi ani! Reprezentantii judetului in Parlament sunt mai degraba niste anonimi!

Barometrul politic al Municipiului Caransebes, realizat in perioada 8-9 septembrie, de catre Biroul de Cercetari Sociale, pe un esantion de 419 persoane, cu o probabilitate de +/- 4,9 %, arata ca, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, PNL ar obtine 69,7 % din voturile celor hotarati sa se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.